Batlamaspor’dan Bulancakspor’a anlamlı tebrik

Başkan Oğuzhan Konal: “Bu şehir bu sene şampiyon çıkardı. Her zaman Giresun’un menfaatinden yana olduk” dedi.

Batlamaspor’dan Bulancakspor’a anlamlı tebrik
Yayınlama: 19.04.2025
22
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Batlamaspor’un Kulüp Başkanı Oğuzhan Konal, TFF 3. Lig’e yükselen 1926 Bulancakspor’a tebrik mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birlik ve dayanışma vurgusu yapan Konal, Bulancakspor’un başarısını tüm Giresun futbol kamuoyu adına memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

“HEDEFİMİZ GİRESUN’DAN ŞAMPİYON ÇIKMASIYDI”

Başkan Konal, sezona girerken en büyük hedeflerinin Giresun’u profesyonel liglerde temsil edecek bir kulübün başarıya ulaşması olduğunu ifade etti. “Sezon başında söylediğimiz gibi bu şehir bu sene şampiyon çıkaracak demiştik. Bugün bu hedefe ulaşıldı” dedi.

BİRLİK VURGUSU: “BİZ GİRESUN DEDİK”

Batlamaspor’un mücadeleci ruhunu vurgulayan Konal, “Bizim düşüncemiz hiçbir zaman ‘ben’ olmadı. Her zaman ‘Giresun’ dedik. Şehrimizin futbol değerlerini ön planda tuttuk” ifadelerini kullandı.

Başkan Konal ayrıca sezon başında bir dergide verdiği demeçte, “Hedefimiz Giresun Batlamaspor ya da Bulancakspor’un şampiyon olmasıdır” sözünü hatırlatarak, bu hedef doğrultusunda alınan sonucun kendilerini gururlandırdığını belirtti.

AYDIN KARATAŞ VE BULANCAKSPOR’A KUTLAMA

Konuşmasında 1926 Bulancakspor Başkanı Aydın Karataş’ı, yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarları tek tek kutlayan Konal, “TFF 3. Lig’de kendilerine üstün başarılar diliyoruz. Bu başarı, Giresun futbolu için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.