Giresun Spor Gazete

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Başkan Köse’den gençlere tam destek

Giresun Belediye Başkanı Köse, BESYO parkur sınavı antrenmanına katıldı

Başkan Köse’den gençlere tam destek
18 Ağustos 2024 - 23:07

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Belediyesi ve Giresun Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen “Ücretsiz BESYO Parkur Sınavı Eğitimi” antrenmanına katılarak genç üniversite adaylarına moral verdi. Giresun Üniversitesi Gazipaşa Yerleşkesi’ndeki kapalı spor salonunda gerçekleşen etkinlikte, Başkan Köse gençlerle vakit geçirip sınav parkurunda denemeler yaptı.

ÖĞRENCİLERE TATLI SÜRPRİZİ

Antrenman sonrası öğrencilere tatlı ikram eden Başkan Köse, eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, ücretsiz BESYO Parkur Eğitimi’nin 23 Temmuz’dan bu yana devam ettiğini ve 35 öğrencinin bu kurslara katıldığını belirtti. Köse, sınav hazırlık sürecinde ücretsiz kurslar düzenleyerek fırsat eşitliği sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

SINAV ÖNCESİ BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Köse, 20-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak sınavlar öncesinde öğrencilere başarılar dileyerek, her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Öğrenciler de kendilerine sunulan bu imkandan dolayı Başkan Köse’ye teşekkür etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm hakları ATAK AJANS'a aittir.