Başkan Karataş: Formayı yüreğimize giydik, bu başarı yüreğin zaferidir

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1926 Bulancakspor, yıllar süren özlemi sona erdirerek TFF 3. Lig’e yükseldi.

Başkan Karataş: Formayı yüreğimize giydik, bu başarı yüreğin zaferidir
Yayınlama: 19.04.2025
43
A+
A-

Kırmızı-beyazlılar, 2010-2011 sezonundan bu yana mücadele ettiği BAL’da, 2023-2024 sezonunda nihayet muradına erdi ve profesyonel lige “merhaba” dedi.

Kulüp Başkanı Aydın Karataş’ın sağlık sorunlarına rağmen takımdan kopmayan liderliği, bu başarının arkasındaki en güçlü sembollerden biri oldu. Kalp ameliyatı geçirmesine rağmen kulübün başında durmaya devam eden Karataş, adeta yüreğiyle mücadele etti.

“ZİRVEYE İKİNCİ HAFTADA YERLEŞTİK”

Şampiyonluk sonrası duygularını paylaşan Başkan Aydın Karataş, camianın yıllardır beklediği bu mutluluğu şöyle dile getirdi:
“Daha önce iki kez şampiyonluğa çok yaklaşmıştık ama bu sezon muradımıza erdik. Ligin ikinci haftasından itibaren zirveye yerleştik. Necmi Başkanımızın da dediği gibi, biz formayı sadece sırtımıza değil yüreğimize giydik. Bu kulübün ruhunu taşımadan sahada olmak bir anlam ifade etmiyor.”

RAKİPLERİNE TEŞEKKÜR, FAIR-PLAY VURGUSU

Karataş, açıklamasında rakip takımlara da centilmence yaklaşımları dolayısıyla teşekkür etti:
“BAL 2. Grup’taki rakiplerimize saygılarımızı iletiyorum. Hepsi bizi iyi karşıladı, biz de onları iyi ağırladık. Gümüşhanespor ile oynadığımız maçta şampiyon olduk, şampiyonluğumuzu kutlamamıza izin verdiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ederim.”

BULANCAK’TA BÜYÜK COŞKU

Tarihi başarı Bulancak’ta adeta bayram havası estirdi. Taraftarlar, sokaklarda şampiyonluğu kutlarken; kulüp yönetimi şimdiden TFF 3. Lig için hazırlıklara başladı. Taraftarlar, gelecek sezona umutla ve heyecanla bakıyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.