Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde (TB2L) Giresun’u temsil edecek olan Giresun Kerasusspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirdi. Kulüp, 24 yaşındaki başarılı basketbolcu Serhat Tüzinoğlu ile anlaşmaya vardı.
Basketbola Galatasaray altyapısında başlayan Serhat Tüzinoğlu, 2017-2018 sezonunda Galatasaray A Takımı ile Süper Lig tecrübesi yaşadı. Daha sonra Gemlik, İstanbul Efendileri, Sarayspor, Nazilli ve İBB formaları giydi.
TRABZONSPOR İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Kariyerinde önemli bir başarıya imza atan genç oyuncu, Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayarak takımının üst lige yükselmesinde pay sahibi oldu.
GEÇEN SEZON AKHİSAR’DAYDI
2024-2025 sezonunu Akhisar Belediyespor’da geçiren Serhat Tüzinoğlu, bu sezon Giresun Kerasusspor formasıyla TB2L’de mücadele edecek. Yönetim, transferin takıma önemli katkılar sağlayacağını belirtti.