Yunus Emre Anadolu Lı̇sesi İl Şampı̇yonu oldu

Espiye Okul Sporları kapsamında düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Müsabakalarında Yunus Emre Anadolu Lisesi büyük bir başarıya imza atarak Giresun il birincisi oldu.

Yunus Emre Anadolu Lı̇sesi İl Şampı̇yonu oldu
Yayınlama: 06.12.2025
14
A+
A-

Genç Kızlar kategorisinde çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada Espiye Yunus Emre Anadolu Lisesi gösterdiği üstün performansla zirveye çıktı. Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi ise turnuvayı il üçüncüsü olarak tamamlayarak önemli bir başarı elde etti.

İLİ BÖLGEDE TEMSİL EDECEKLER
İl birincisi olan Yunus Emre Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, bölge müsabakalarında Giresun’u temsil etme hakkı kazandı. Takımın başarısı ilçede büyük sevinç yarattı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NDEN TEBRİK
Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, “Bu başarıda emeği bulunan öğrencilerimizi, ailelerini, onları titizlikle hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve süreci destekleyen okul idarecilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyoruz.” ifadeleriyle sporcu ve eğitmenleri kutladı.

HABER: FİKRET BIYIK

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.